Tutkimusmatkalla politiikkaan

Ensimmäisenä leikattiin hallituksen umpilisäke

Leikkauksista on monta vuotta puhuttu, mutta nyt maan hallitus vaikuttaa tarttuneen toimeen ja laatineen oikean leikkauslistan. Ensimmäisenä leikattiin selvästi turhat pois. En tarkoita lapsilisiä ja muuta sellaista, vaan vasemmistoliittoa.

Vasemmistoliitto, tuo hallituksen umpilisäke on selvästi tulehduttanut oikeistolaisen ilmapiirin. Vasemmistoliittoa voisi toisaalta verrata myös maksaan – suodattaahan varsinkin vasemmistonuorten jäsenistö kiitettäviä määriä alkoholia. Leikkaus suoritettiin onnistuneesti jo hieman ennen listan valmistumista.

Ehkä nyt nähdään kokoomusvetoisen Suomen suunta selvemmin, kun hallituksessa ei ole sosiologian opinnot kesken jättänyttä ikinuori-idealistia sörkkimässä tulevaisuuspuolueen kompassia. Lopun pitäisi olla helppoa, sillä nyt hallitukseen jäi pelkkiä oikeistopuolueita teollisuuspuolue SDP:stä vihreään oikeistoon.

Kaltaiseni opintonsa päättävä työtön toki olisi voinut hyötyä vasemmistosta ja heidän ajamistaan tulonsiirroista. Tosin olen liian laiska hakeakseni tukia, joten olisin toivonut vasemmistoliiton ajaneen jotain perustulon kaltaista järjestelmää. Tulotaso ei nyt nollasta tipahda, joten vasemmistoa ei jää ikävä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Ne joilla ei ole kehysriihestä sinällään mitään sanottavaa panettelevat vasemmistoliittoa.

Toimituksen poiminnat